محل زیستگاه  گیاه کاکتوس آلوئه آکولیتا Alöe aculeata در مناطق سنگی در چمنزار یافت می شود.این گیاه تا طول 60 تا 100 سانتی متر و قطر 30 تا 100 سانتی متر رشد میکند . گیاه آلوئه آکولیتا یا آلويه خاردار گونه ای از آلويه های خاص میباشد .

اسامی دیگر :  Alöe aculeata

خانواده: Asphodelaceae

نام علمی: Aloe aculeata Pole-Evans

نام فارسی :آلوئه آکولیتا

منبع: آفریقای جنوبی

مشخصات و ویژگی های کاکتوس آلوئه آکولیتا :

برگ های گیاه کاکتوس Alöe aculeate  گسترده در پایه و گوشتی ، از سبز خفیف تا فیروزه ای با دندانه های سه گوش مایل به قرمز دارای خار و دارای 120 میلی متر عرض میباشد .

گل های این گیاه در برخی از نمونه ها یکنواخت میباشد در حالی که در برخی دیگر دارای 2 رنگ از قرمز تا نارنجی و زرد است.گل ها به طول 40 میلیمتر و به صورت مسطح هستند و در گیاهان جوان گل آذین تا 1 متر بلند می شود، زیرا گیاه در حال گلدهی ، گل آذین آن ممکن است به سه یا چهار شاخه تقسیم شود و همچنین دارای نژادهای مختلف و طولانی و باریک است که به تدریج به نوک متصل می شود.

شرایط نگهداری :

نور : گیاه کاکتوس به طور معمول به نور زیاد و نور مستقیم خورشید نیاز دارد ولی در تابستان ها به دلیل اینکه تابش نور مستقیم خورشید زیاد است و برخورد مستقیم نور به گیاه کاکتوس باعث سوختگی آن میشود بهتر است که در تابستان ها از نور فیلتر شده خورشید برای این گیاه استفاده نمود و در فصل پاییز و زمستان اگر در معرض تابش مستقیم خورشید قرار داشته باشند اشکالی ندارد..

آبیاری : آبیاری گیاه کاکتوس در فصول رشد مثل بهار و تابستان بیشتر از فصول سرما میباشد .به این دلیل که در فصول سرد مثل پاییز و زمستان گیاه کاکتوس در استراحت به سر میبرد و نیاز آن به آب کمتر میشود ولی در بهار و تابستان که فصل رشد گیاه کاکتوس میباشد باید به طور منظم آبیاری شود به طوری که بعد از اینکه خاک گیاه خشک شد آبیاری شود .آبیاری زیاد باعث پوسیدگی ریشه گیاه و از بین رفتن آن میشود .

دما :دمای مناسب برای رشد گیاه بین 5 تا 10 درجه سانتی گراد میباشد .دمای زیر 5 درجه باعث آسیب رسیدن به گیاه میگردد.

خاک : خاک آن مناسب و مخصوص کاکتوس باشد و باید دارای زهکشی خوب و منافذ زیادی باشد.

کود دهی : در فصول رشد هر 2 هفته یکبار از کود مخصوص کاکتوس برای کود دهی استفاده نمود.

تکثیر :از طریق بذر میتوان این گیاه را تکثیر نمود .

با مجموعه ی پارادایس همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *