تولیدی :گلخانه تولید گیاهان آپارتمانی داوود حسنی

نام تولید کننده : داوود حسنی

شماره تماس : 09121675846

شماره گلخانه : 02644563626

آدرس : استان البرز – چهارباغ – گلستان دوم – پلاک 29

تمرکز روی گیاهان آپارتمانی

نمایی از گیاهان پرورش یافته در گلخانه گیاهان آپارتمانی حسنی

گلخانه_داوود_حسنی
نمای داخلی گلخانه ی حسن داوودی
گلخانه_داوود_حسنی
نمای میانی گلخانه ی داوود حسنی

در این قسمت محصولات موجود در این گلخانه به شما نمایش داده میشوند،جهت سفارش یا خرید لطفا تماس گرفته و جهت موجودی محصولات اطمینان حاصل کنید.

کاج مطبق
پتوس سبز قیم دار
موسی در گهواره(زیپلین)
فیکوس آمستر
دراسنا حنایی
گل گندمی
قلمه ی پریلانتوس
پتوس ابلق
دیفن باخیا
فیلوندرون
زاموفولیا
دیفن باخیا
دیفن باخیا
دراسنا
فیکوس بنجامین ابلغ
دراسنا دراماسیس
زاموفولیا
بنجامین ابلغ
کروتون
کروتون
آگلونما-دراسنا
آگلونما روشن
آگلونما-کروتون
بنجامین-آگلونما-دراسنا
نخل اریکا
دیفن باخیا
نخل شامادورا
شامادورا
کاج مطبق
دیفن باخیا
دیفن باخیا ابلغ
شفلرا
سانسوریا شمشیری گیاهان آپارتمانی حسنی

مجموعه پارادایس قصد دارد تا با معرفی تولید کنندگان به جامعه در جهت رونق تولید فعالیت نمایید.

گیاهان مذکور نمونه ای از محصولاتی هستند که شما میتواند به صورت عمده و خرده با هماهنگی قبلی بدون واسطه خریداری کنید و دیگر نیاز نیست برای تهیه گل مورد نظر خود مسافت زیادی را پیموده تا آنرا خریداری کنید.

مجموعه پارادایس اولین گام را در راستای معرفی این تولید کنندگان به عموم جامعه برداشت در این مسیر مارا همراهی کنید.

توضیحات گیاهان :

گیاه دیفن باخیا:

دیفن‌باخیا (نام علمیDieffenbachia) نام یک سرده از خانوادهٔ گل‌شیپوریان (آراسه) است. این گیاه بومی آمریکای استوایی است. ساقه‌های سادهٔ آن سرتاسر پوشیده از برگ‌های غلافیِ رنگارنگ و خالدار است.

گیاهان آپارتمانی حسنی

کریستال‌های رافید

یاخته‌های این گیاه حاوی بلورهای کلسیم اگزالات معروف به رافید (کریستال‌های دوسر سوزنی) بوده و چنانچه برگ‌هایش خورده شوند باعث مسمومیت و ورم و دیسفاژی و گاه مرگ می‌گردند.[۱][۲] سم رافید با جوشاندن نیز از بین نمی‌رود.

گیاهی است برگ زینتی. زادگاهش برزیل است. ساقه‌ها نرم و آبکی و نقش و رنگ برگها سبز رنگ بوده و آراسته به لکه‌های سفید کرمی و زرد کمرنگ است که از دو طرف برگ دیده می‌شوند. ساقه‌ها غالباً بدون انشعاب و برگهای انتهایی همیشه در حال رشد و فعالیت می‌باشند و برگهای پایینی به تدریج ریزند و ساقه حالت سخت به خود می‌گیرد. نسبت به عدم تهویه هوای اتاق و آبیاری بیش از اندازه حساس است.

گیاه پتوس:

نام فارسی   :پوتوس

نام انگلیسی  Pothos; Tvy- arum :

نور مورد نیاز : کم و مقاوم به سایه – نیاز به نور مستقیم خورشید ندارند، ودر صورت دریافت نور مستقیم، آفتاب سوختگی بصورت تاول و سوختگی روی برگ هانمود پیدا می کند.

آبیاری : تابستان هر 5-4 روز 1 بار ، زمستان هر 8-7 روز 1 بار ، سطح خاک بین 2 آبیاری باید خشک شود . رطوبت کم محیط را تحمل می کند

دمای مورد نیاز: 22 درجه سانتیگراد

خاک مناسب: خاک باغچه، ماسه و خاک برگ

کوددهی: 3 گرم در لیتر کود محلول در آب و یا کود مایع هر 2 هفته 1 بار از فروردین تا آبان ماه

منبع: http://www.shebreh.com

گیاه آگلونما :

گل آگلونما از گیاهان زیبای آپارتمانی است که به دلیل انبوه بودن برگهای گیاه، برای اتاق‌های کوچک و محیط‌های اداری بسیار مناسب است و جلوه‌ای زیبا، سبز و با طراوت به فضا می‌دهد. کاشت آگلونما با دیگر گیاهان آپارتمانی در داخل یک گلدان مستطیلی بزرگ، مقایسه جالبی در شکل برگ‌ها ایجاد خواهد کرد و ایده زیبایی برای کاشت گل در منزل است. برای آشنایی با روشهای نگهداری، کاشت و تکثیر گل آگلونما با ما همراه شوید.

شرایط نگهداری گل آگلونما


نور


گیاه آگلونما به نور غیر مستقیم و متوسط نیاز دارد ولی در محیط‌های کم نور نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. اتاق‌های قسمت شمالی ساختمان بهترین شرایط نوری را برای این گیاه تامین می‌کند.
 

خاک


خاک مناسب برای این گیاه ترکیبی از خاکبرگ و ماسه می‌باشد. توجه داشته باشید خاک باید دارای زهکش مناسب برای خروج آب اضافی باشد.
 

دما


در جه حرارت مناسب برای نگهداری گیاه آگلونما در تابستان 24 درجه سانتی‌گراد و در زمستان 15 درجه است.
 

آبیاری


نیاز آبی گل آگلونما نسبتا بالا است و لازم است خاک گلدان در فاصله بین دو آبیاری همواره مرطوب و نه خیس باشد. هفته‌ای دوبار آبیاری در تابستان برای گیاه کافی است ولی در زمستان هفته‌ای یکبار نیز مناسب است. توجه داشته باشید، آبیاری بیش از حد به خصوص در زمستان باعث زرد شدن برگ‌های گیاه می شود.
 

مه پاشی


رطوبت بالای هوای محیط به رشد بهتر و شادابی گیاه آگلونما کمک می‌کند. در تابستان هفته‌ای دوبار با اسپری برگ‌های گیاه را مه‌پاشی کنید.
 

کوددهی


برای رشد بهتر و عدم کمبود مواد غذایی برای گیاه توصیه می‌شود، در فصل رشد (بهار و تابستان) هر دو هفته یکبار تغذیه مصنوعی با کودهای مایع مخصوص گل‌های آپارتمانی کوددهی انجام شود.  
 

تعویض گلدان ها


گل آگلونما گیاهی با رشد سریع است و به علت متراکم شدن ریشه‌ها و کم شدن جا برای رشد ریشه و سفت شدن خاک‌ها لازم است، در بهار هر سال تعویض گلدان با یک درجه بزرگتر انجام شود.
 

تمیز نمودن برگ‌ها


به منظور پاک کردن برگ‌های گیاه از پارچه نرم و یا اسفنج مرطوب  استفاده کنید. توجه داشته باشید کاربرد مواد براق کننده شیمیایی به دلیل بستن روزنه‌های گیاه باعث از بین رفتن آن خواهد شد، پس از استفاده آنها خودداری کنید.


  منبع: https://agronic.ir

کاج مطبق:

کاج مُطَبَّق یا کپیناژ نوعی کاج سوزنی است از خانواده اشکوبیان (Araucariaceae). اشکوبیان درختان همیشه‌سبزی هستند راسته کاجیان (Pinales)، رده ناژویان (Pinopsida)، دستهٔ مَخروطیان (Coniferae یا Pinophyta). زیستگاه اصلی کاج مطبق جزیره نورفک استرالیا است. رشد آن در محیط طبیعی زیاد ولی در آپارتمان به کندی رشد می‌کند، احتیاج به اکسیژن فراوان دارد و درجه حرارت بالا را تحمل نمی‌کند.[۱]

منبع:ویکی پدیا

سانسوریا:

شمشیری (نام علمیSansevieria) نام یک سرده از خانواده مارچوبه‌سانان است. گیاهی دایمی و همیشه سبز که در فارسی به دراژا (درازا، اشاره به دراز و بلند بودن برگ‌ها) می‌گویند، دارای برگ‌های شمشیر مانند با حاشیهٔ زرد است. نام علمی این گیاه Sansevieria trifasciata است که به زبان مادر شوهر (Mother in Law’s Tongue) معروف است.[۱]

منبع: ویکی‌پدیا

دراسینا کامپکت:

دراسینا کامپکتیا دراسنا کامپکتا (نام علمیDracaena Compacta) نام یک گونه‌ای جنس دراسنا و از خانوادهٔ مارچوبه (Asparagaceae) می‌باشد. این گیاهان به صورت خودرو در جنگل‌های گرم و مرطوب جنوب شرقی آفریقا رشد می‌کنند. این گیاه یکی از گرانترین گونه‌های دراسنا است؛ و به دلیل رنگ سبز ساقه‌ها و برگ‌ها و فرم خاص قرارگیری برگ‌ها، یکی از گونه‌های محبوب این جنس به شمار می‌آید. این گونه از دراسنا دارای برگ‌های پهن و کشیده به رنگ سبز تیره می‌باشد. نام این گیاه نیز برگرفته از آرایش قرارگیری برگ‌ها در کنار هم می‌باشد. برگ‌ها به صورت متراکم و دسته‌ای در انتهای شاخه‌ها تشکیل می‌شوند.[۱][۲]

منبع: ویکی‌پدیا

برگ انجیری:

برگ انجیری(نام علمیMonstera deliciosa) نام یک گونه از تیره گل‌ شیپوریان است.

منبع: ویکی‌پدیا

کروتون:

کرچک هندی یک درختچهٔ همیشه‌سبز است و برگ‌های آن معمولاً مخلوطی از سبز، سفید، زرد، قرمز، صورتی، سیاه و نارنجی می‌باشد. شکل برگ‌ها متنوع از خطی تا تخم مرغی است. این گیاه به نور معمولی، گرمای زیاد، خاک همیشه خیس، رطوبت هوای ۷۰ تا ۹۰ درصد و خاک قلیایی احتیاج دارد. در صورت نبود رطبوت برگ‌های آن می‌ریزد. درجه حرارت مناسب کروتون در زمستان ۱۶ درجه سانتی گراد می‌باشد.

یکی از رنگین‌ترین گیاهان آپارتمانی است و به خاطر رنگی بودن و فرم برگ‌های آن مورد توجه است، نیاز

شدیدی به رطوبت دارد و به همین علت بهتر است به صورت کپه‌ای و مخطوط با گیاهان آپارتمانی دیگر در

گلدان‌های بزرگ کاشت گردد تا از رطوبت حاصله از گیاهان دیگر بهره یرد. محیط ساکت و بدون جریان هوا و

گرم و یکنواخت بودن درجه حرارت از احتیاجات دیگر این گیاه است. اگر چه نیاز شدیددی به آب دارد ولی باید

مواظب بود سوراخ ته گلدان همیشه باز باشد تا خاک گلدان باتلاقی نگردد. زمستان گذرانی آن کمی مشکل بوده و

به‌طور کلی با توجه به شرایط سخت زیستی بهتر است در فصل بهار و تابستان از آن استفاده گردد. رنگ و شکل

برگ با توجه به واریته‌ها فرقهای اساسی دارد، لکه‌های تیره صورتی، نارنجی، قهوه‌ای و ارغوانی در برگهایی با

زمینه سبز تیره دارد. برگ‌های جدید و جوان با رنگ سبز ظاهر و به مرور لکه‌های رنگی در آن‌ها به وجود

می‌آیند.

منبع: ویکی‌پدیا

با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *