شرکت زر افشان یکی از بهترین تولید کنندگان فراورده های زعفرانی در ایران

مشخصات شرکت زر افشان :

نام و نام خانوادگی مدیر عامل: مهدی صادقی

حوزه فعالیت: محصولات ارگانیک از جمله عسل، زرشک، زعفران، عناب، زیتون و… به صورت بسته بندی استاندارد

آدرس پستی: دانشگاه صنعتی اصفهان- شهرک علمی وتحقیقاتی- ساختمان شیخ بهایی واحد263

کد پستی: 8415683111

تلفن ثابت: 03119512346

دورنگار: 03119512348

پست الکترونیک: com.yahoo@aydanama

وب سایت: com.zarafshanspray.w

محصولات:

زعفران_زر افشان_1

افشانه زعفران 120 گرمی
زعفران_زر افشان2

افشانه زعفران 80 گرمی
زعفران_زر افشان3

افشانه زعفران 200 گرمی
 زعفران زر افشان(گوهر) 2 گرمی

زعفران زر افشان(گوهر) 2 گرمی
 زعفران زر افشان(گوهر) 2 گرمی
زعفران زر افشان(کریستال) 1 گرمی
زعفران زر افشان(پاکتی) 1 گرمی
زعفران زر افشان(پاکتی) 1 گرمی
زعفران زر افشان(پاکتی) 1 گرمی
نبات زعفرانی
چای کیسه ای زعفرانی
چای کیسه ای زعفرانی
گز زعفرانی
گز زعفرانی

شاید برایتان جالب باشد : لیست کامل تولید کنندگان ایران

زعفران

زعفران، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد

این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می شود.

زعفران چیست

خواص زعفران چیست و طبع آن چطور است .

طبع زعفران گرم و خشک است و بیشتر به صورت های مختلف از جمله پودر زعفران و انواع دیگر برای تهیه ی سوپ ها و نوشیدنی های گرم استفاده می شود.

این گیاه معمولا در پاییز رشد می کند و در اندازه های 25 تا 30 میلی متر یافت می شود که در پاییز جلوه خاصی به زمین های  و دشت های کشاورزی می بخشد.

زعفران ، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است.

این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می شود.

دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته کلاله قرمز رنگ می باشد.

قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد.

کلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسیلاژ است. تکثیر زعفران منحصرا توسط غده زیر زمینی بنه ( کورم ) متداول است

عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال می باشد.

طعم زعفران مربوط به هیتروزید تلخ پیکروکروسین است. رنگین بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام کروسین می باشد.

زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می آید

در واقع از هر 100 تا 200 هزار گیاه زعفران، حدود 5 کیلوگرم گل زعفران بدست می آید که وزن 5 کیلوگرم زعفران تازه بعد از خشک شدن به یک کیلوگرم می رسد.

ارزش غذایی زعفران زر افشان

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد.

زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است.

از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.

انواع خواص زعفران:

تسکین دردهای شکمی :

از دیرباز تاکنون به دلیل خواص زعفران برای زنان، دم کرده ی زعفران برای دردهای متوسط تا شدید شکمی و قسمت فوقانی شکم موثر است.

از دم کرده این گیاه برای منظم کردن عادت ماهیانه و کاهش خونریزی در این دوران استفاده می‌شد.

همچنین یکی دیگر از خواص زعفران برای زنان کاهش دردهای قاعدگی و منظم‌کردن عادت ماهیانه است.

از دیگر خواص زعفران برای زنان و مردان، تسکین دردهای شکمی مربوط به غشای روده بزرگ است.

زعفران گیاه ضد افسردگی

مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است.

بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است

و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند.

بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود.

زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.

سلامت قلب با چای زعفران:

بر طبق مطالعات انجام شده، گزارش شده است که چای زعفران از تجمع کلسترول در رگ ها جلوگیری می کند و به این ترتیب از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

زعفران عامل پیشگیری از کاهش دید در سالخوردگی

بر اساس تحقیقات مرکز دانشگاهی ایتالیا زعفران در تنظیم کارکرد سلولهای بینایی موثر است

و سلولهای بینایی را در مقابل آسیب ها محافظت می کند و از پیشرفت بیماریهای چشم جلوگیری می کند و موجب احیای سلول های آسیب دیده چشم می شود.

زعفران در درمان اختلالات لکه زرد شبکیه که در سنین سالخوردگی ایجاد می شود موثر است.

مصرف زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت بیماری های ژنتیک چشم جلوگیری می کند

و به همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماری های چشم توصیه می شود.

زعفران و خواص آن بر سلامتی بدن

ویتامین ث یا همان اسید اسکوربیک، برای سلامت انسان فوق‌العاده حیاتی و مهم است،

و باعث تحریک سیستم دفاعی و ایمنی بدن انسان برای تولید گلبول‌های سفید می‌گردد

که خط مقدم دفاعی بدن در برابر بیماری‌ها و عوامل میکروبی و ویروسی و همچنین برای تولید کلاژن، ضروری می باشد،

کلاژن هم برای تولید سلولی در بدن جهت ترمیم زخم و جراحت، رشد عضله، ترمیم رگ های خونی و تولید بافت، ضروری است.

خواص ضد سرطانی زعفران

زعفران خواص ضد سرطانی دارا می باشد و به عنوان یک داروی ضد تومور و جمع کننده رادیکال های آزاد عمل می کند.

بر اساس تحقیقات پزشکی ثابت شده است که مواد آنتی اکسیدان موجود در زعفران خواص ضد سرطانی دارا می باشند.

بر اساس نتایج این بررسی بنظر می رسد که استفاده از زعفران، از بروز توالی های ژنی سرطان زا جلوگیری می کند و در ترمیم مولکول های دی ان ای آسیب دیده تاثیر بسزایی دارد.

کاهندگی فشار خون

در سال‌های اخیر، زندگی پراسترس و‌ کم تحرک شهری، به همراه عادات بد غذایی، موجب شده تا تعداد مبتلایان به بیماری فشارخون روز به روز بیشتر شود.

اما از‌آنجایی‌که یکی از خواص زعفران برای زنان و همچنین مردان، کاهش فشار خون است، با اضافه‌کردن مقداری از این گیاه خوش‌رنگ به غذاها می‌توانید تا حدی جلوی افزایش فشارخون خود و افراد خانواده را بگیرید.

منابع :

۳ thoughts on “تولید کننده فراورده های زعفرانی زر افشان

  1. Pingback: شرکت زر افشان | پایگاه اطلاع رسانی کوردستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »